Veel gestelde vragen:

Hoe lang is de levertijd? 

Wij verzenden de bestelling binnen 3 werkdagen (met uitzondering van Traktaties & Bedankjes deze hebben een levertijd van 5-10 werkdagen)
Tijdens. periodes zoals Valentijn,  Moederdag, Vaderdag, Kerst enz enz kan de standaard verzendtijd oplopen tot 5 werkdagen.
Uiteraard streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Indien de bestelling gereed is ontvang je hiervan een email, Gekozen voor bestelling afhalen? dan zullen wij contact opnemen via WhatsApp of email om een afspraak te maken.

Ik wil graag het product eerder ontvangen, want het is een kadootje?

Uiteraard is dit mogelijk.
Bij het doen van de bestelling is er de mogelijkheid dit aan te geven, deze opmerkingen lezen wij niet altijd direct daarom kan je het beste vooraf contact met ons opnemen via de app (+850041608) of mail (info@vipgifts.nl). Wij doen ons best om alle pakketjes zo snel mogelijk te verzenden.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor een brievenbuspakketje bedraagt €3,95,- (inclusief track en trace)
De verzendkosten voor pakketpost bedraagt €5,95. Wij verzenden met POST NL.

Kan ik ook een eigen idee inbrengen?

Doordat wij veel zelf maken, zijn er ook meerdere mogelijkheden. Mail jouw idee naar (info@vipgifts.nl) en dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden.

Kan ik een bestelling als kadootje laten inpakken?

Uiteraard! Veel Cadeaus pakken wij al in. Wil je er zeker van zijn dat wij de bestelling inpakken. Geef dit aan in het opmerkingsveld en dan komt dit helemaal goed.

Hoe worden de producten verpakt?

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden verzonden in een luchtkussenenvelop of brievenbusdoosje. Pakketpost wordt verzonden in een doos met eventuele beschermende opvulling.

Ik heb een klacht, wat moet ik doen?

Helaas kan het voorkomen dat het product niet helemaal voldoet of iets anders gaat dan gepland. Wij raden je aan om dit kenbaar te maken en te mailen samen met eventuele foto’s naar info@vipgifts.nl

Ik heb een andere vraag, wat dan?

Staat het antwoord van jouw vraag er niet tussen? Dan kan je het beste even mailen naar info@vipgifts.nl en dan proberen wij zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden