Mijn naam is Quinta Sarucco- ‘t Jong, ik ben moeder van zoontje Djamairo en de vrouw van Robbie.
In maart 2016 ben ik met Vip Traktaties gestart.  

Het idee van Vip Traktaties is ontstaan omdat ik het altijd erg leuk vind om een ander te verrassen. Hierdoor klopten familie en vrienden regelmatig bij mij aan om mee te denken voor een origineel cadeau, omdat ze eens iets anders willen geven. Toen dacht ik: “daar moet ik iets mee gaan doen”. Het werd mij al snel duidelijk dat ik iets wilde wat toegankelijk was voor iedereen. Hierdoor werk ik met een klein minimaal bestelbedrag op de webshop (vanaf €5),- en zijn alle traktaties, giveaways en bedankjes scherp geprijsd. 

Van je passie jouw werk maken, dat is wat iedereen toch wilt? Denk ik 😀
Ik werk niet met een negen tot vijf mentaliteit en je kunt mij gewoon appen (+31850041608) , mailen, of met me chatten via Facebook messenger

4 jaar later heb ik de naam Vip traktaties gewijzigd in Vip Gifts. Dit omdat het zoveel meer is geworden dan alleen traktaties, bedankjes en giveaways.
Ondertussen kopen winkeliers en webshops producten bij ons in, zijn wij binnenkort te vinden in de lokale supermarkten en blijven de mogelijkheden groeien.

Het lijkt mij leuk om met Vip Gifts bij te dragen aan jouw bruiloft, (kinder)verjaardag, beurs, zomaar een cadeautje of kraamfeest. 

Ik wens je een fijne dag!

Hartelijke groetjes,
Quinta