Mijn naam is Quinta Sarucco- ‘t Jong, ik ben moeder van zoontje Djamairo en de vrouw van Robbie.
In maart 2016 ben ik met Vip Traktaties gestart.  

Het idee van Vip Traktaties is ontstaan omdat familie en vrienden regelmatig bij mij aanklopte voor originele cadeau’s, omdat ze iets bijzonders wilde geven. Toen dacht ik: “daar moet ik iets mee gaan doen”. Het werd mij al snel duidelijk dat ik iets wilde wat toegankelijk was voor iedereen. Hierdoor reken ik geen opstartkosten, werk ik niet met minimale afnamens en zijn alle traktaties, giveaways en bedankjes scherp geprijst. 

Van mijn hobby je werk maken, dat is wat ik eigenlijk altijd al wilde. 
Het meedenken en het persoonlijk contact zorgen voor de juiste afstemming van de wensen en bezorgen mij ontzettend veel energie en motivatie om tot een mooi resultaat te komen. Ik werk niet met een negen tot vijf mentaliteit en u kunt mij gewoon appen, mailen, bellen of met me chatten via Facebook messenger

Nu 4  jaar later heb ik de naam Vip traktaties gewijzigd in Vip Gifts. Dit omdat het zoveel meer is geworden dan alleen traktaties, bedankjes en giveaways.

Het lijkt mij leuk om met Vip Gifts bij te dragen aan jouw bruiloft, (kinder)verjaardag, beurs, zomaar een cadeautje of kraamfeest. 

Liefs Quinta